Ontzuren en Ontgiften

WurzelKraft® is waardevol!

Plantaardig voedingssupplement,
Nieuwe krachten voor het lichaam met een tekort aan mineralen en levensenergie.

WURZELKRAFT is een basenvormende mineralenrijke voeding op zuiver plantaardige basis, zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen en zonder kunstmatige aroma's. WURZELKRAFT bevat volgens wetenschappelijke analyses in zijn zuivere samenstelling de vitamines A, B, B2, B6, B12, C, D, E, K1, Biotine, Pantotheenzuur, Niacine en Foliumzuur. Bovendien bevat het belangrijke mineralen K, Ca, Mg, Fe, Zn en de sporenelementen Se, Cr, en J.

WurzelKraft® is waardevol!

Onze huidige VOEDINGSMIDDELEN verdienen terecht de naam LEVENSMIDDEL niet meer. Ze zijn meestal industrieel vervaardigd, gekookt, ingevroren, of op een andere manier voorbehandelt. Hun grondstoffen zijn vaak in monoculturen op verarmde voedingsbodems geteeld. Zulke kant en klaar- producten zijn arm aan vitaliserende stoffen en levensenergieën.
Wurtzelkraft ie een echt levensmiddel van bijenpollen, lecithine, soja-eiwit, pompoenpitten, zoete amandelen, graanenzymen, een mengsel van 77 kruiden, specerijen, vruchten, groenten en tarwekiemen.

WurzelKraft is waardevol!

Door onze moderne manier van leven en ons eetgedrag, zijn veel mensen tegenwoordig echter gedwongen gedurende hun werk in de kantine, in een restaurant of snackbar te eten, zodoende worden we constant aangevallen door schadelijke zuren en gifstoffen. Daarom is het noodzakelijk ontstane tekorten door natuurlijke, plantaardige voeding of door geschikte voedingssupplementen aan te vullen. Maar ook tijdens het vasten, een dieet, een ontslakkingskuur, het sporten, (denk aan verzuring van de spieren), bij het ouder worden, (kaalheid en overgang), tijdens de zwangerschap en borstvoeding, hebben we extra voedingsstoffen nodig. Om deze klachten te voorkomen en of te verhelpen is WURZELKRAFT uitermate geschikt.

U kunt WURZELKRAFT vermengen met pap, müsli, appelmoes of yoghurt. U kunt het ook in soep of dranken oplossen. Deze mogen echter niet warmer zijn dan de normale eettemperatuur. Boven de 45° C verliezen de vitamines, enzymen, aminozuren en andere vitaliserende stoffen van Wurtzelkraft hun werking.
WURZELKRAFT kan ook puur via het speeksel worden opgenomen. In de mond kunnen al bij het begin van de spijsvertering via de slijmvliezen van mond- en keelholte waardevolle voedingsstoffen door het lichaam worden opgenomen.

• Normaliter gebruikt u 2-6 theelepels per dag.
• Sporters: 5-8 theelepels, zij maken nl. melkzuur aan dat geneutraliseerd moet worden.
• Bij regeneratie van het haar: 5-8 theelepels per dag.

De antioxidatieve capaciteiten van WurzelKraft, alsook het vermogen om vrije radicalen te neutraliseren wordt vanuit dermatologisch standpunt als zeer goed ervaren. Wetenschappelijke testen in het laboratorium kennen het product "uitstekende kwaliteiten toe met betrekking tot celbescherming".

7 x 7 Kruidenthee

7 x7 Kruidenthee

7x7® KruidenThee, de ideale celspoeler, bevat 49 kruiden, zaden, specerijen, wortels en bloesems, een grote hoeveelheid sporenelementen en mineralen. Veel van de gebruikte kruiden komen uit de vrije natuur. De uitgebalanceerde samenstelling van het kruidenmengsel zorgt voor de unieke smaak en de goede verteerbaarheid van de 7x7® KruidenThee.

MeineBase badzoutconcentraat

De beste lichaamsverzorging is die van de natuur!

Basische lichaamsverzorging verdient badwater met een optimale pH-waarde. MeineBase is vanwege haar optimale pH-waarde van 8,5 uitermate geschikt voor lig-, zit-, voet- en handbaden, maar ook voor onder de douche (bv. als scrub).

MeinBase Badzoutconcentraat

Tradities

Al ten tijde van de oude Egyptenaren, Grieken en Romeinen was lichaamsverzorging basisch. Voor de verzorging van hun lichaam gebruikten deze culturen natron, melk of basische zeep. Ook de kwarkwikkels uit grootmoeders tijd behoren tot de basische lichaamsverzorging. Vroeger werd zelfs voor de verzorging van ouderen vloeibare zeep met een pH-waarde van meer dan 9,0 gebruikt.
In de oude culturen van Japan en Mexico waren zelfs urenlange uitlogende baden traditie, deze baden worden daar nu nog voor het lichamelijk en geestelijk welzijn gebruikt. In deze beproefde traditie heeft het Meine Base badzoutconcentraat zijn eigen plek verworven. Het Meine Base zoutconcentraat heeft een pH-waarde van 8 - 8,5, al naar gelang de beginwaarde en de hardheidsgraad van het leidingwater.

Bereiding

De ideale badwatertemperatuur is ca 36-37°C. De duur van het bad moet tenminste 30 minuten bedragen. Ideaal is een tijdsduur van 45-60 minuten. Voor een ligbad heeft u drie en voor een zitbad één volle niet afgestreken eetlepel nodig. Een volle, niet afgestreken theelepel is voldoende voor de voorbereiding van zoutkompressen, -spoelingen en voetbaden etc.

Sabaaydi Massage Sabaaydi Massage Plus Sabaaydi Massage Totaal Sabaaydi Kinder Kruidenstempel Massage
Producten TC Energydesign Ontzuren en Ontgiften Bioresonantie Therapie Chakra Voetmassage NEI® NEI® Allergieen Bach Bloesem Remedies Reiki