TC. De Levenskracht van vormen

TC zijn de initialen van Thomas Chochola, een Oostenrijkse technicus en musicus die glaswerk componeert welke een energetische en harmoniserende werking hebben.
Hij componeert zijn ontwerpen aan de piano en rekent de frequenties om in glas. Vroegere bouwmeesters componeerden en construeerden zo eveneens hun piramides en kathedralen.
De grote meesters van voorheen hechtten grote waarde aan de krachtenwerking van natuurlijke vormen.
Elke vorm werkt verzwakkend of versterkend op haar inhoud.
Na 7 jaar van produktverbetering heeft “TC energydesign” een ereplaats bereikt in de internationale wereld van energy design.
De vormgeving van het mondgeblazen glas of karaf is kwalitatief bepalend voor de vloeistof.
De vormenkracht van TC is gecomponeerd en geconstrueerd volgens natuurwetten.
Zoals een volmaakte klankkast de klankkleur van een viool verfijnt, zo versterkt de vormgeving van TC zijn vloeistoffen.
Water en andere vloeistoffen ondergaan deze harmonische kracht en worden daardoor gevitaliseerd.
Deze vitalisering door levenskracht der vormen zorgt voor een verfijning van de kristalstructuur en daardoor voor een verbetering van de smaak.

Meer als 2/3 van ons lichaam bestaat uit water en de waterhuishouding van ons lichaam speelt een wezenlijke rol bij onze gezondheid.
Als de verhouding van onze waterhuishouding verandert, dan veranderen ook de celstofwisseling, de bloedeigenschappen en de zuren/basen verhouding.
Door deze verandering kan op langere termijn schade voor de gezondheid ontstaan.
Water kan fijnstoffelijke energieën opnemen en deze op andere organismen overdragen.

De gevitaliseerde vloeistoffen uit de TC karaf hebben een hoge biologische waarde en zijn daardoor fijnstoffelijk positief voor de gezondheid.

De serie bestaat uit Karaffen, drinkglazen en kamerbronnen. Ze ontlenen hun energetische kracht uitsluitend aan de vorm en deze wordt versterkt door het Levensbloem motief in de bodem. Dit motief is al oeroud en wordt in de bodem ingebrand of gesatineerd. De kleuren van de Levensbloem zijn wit, goud of regenboogkleuren. Ook zijn er versies leverbaar zonder Levensbloem motief waardoor de werking iets neutraler is.

Water (wijn en sappen) wordt in een Karaf al na 3 minuten gevitaliseerd, krijgt zijn oorspronkelijke kracht terug en wordt voller van smaak. De Karaffen en de glazen zijn met een enkele uitzondering van mondgeblazen loodvrije grondstoffen gemaakt volgens oude handwerk kennis en tradities. De werking in een glas duurt ongeveer 6 minuten. Een bron vitaliseert en reinigt de omgevingslucht tot 25 meter.

Een uniek product is het drinkriet waardoor de inhoud van plastic flesjes weer rechtsdraaiend en dus gevitaliseerd wordt.

Deva- dama is de exclusieve dealer van TCenergydesign in Leeuwarden. U kunt hier terecht voor produktinformatie of -demonstratie. Verdere informatie kunt u vinden op de site TCenergydesign.nl of devadama.nl. U mag ook telefonisch contact met mij opnemen of via contact op de website.
Bij aanschaf van de TC Energy produkten via Deva dama worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Sabaaydi Massage Sabaaydi Massage Plus Sabaaydi Massage Totaal Sabaaydi Kinder Kruidenstempel Massage
Producten TC Energydesign Ontzuren en Ontgiften Bioresonantie Therapie Chakra Voetmassage NEI® NEI® Allergieen Bach Bloesem Remedies Reiki